Tilbud!

Kontorstol Elche S bali P&C 14S Lilla

Original price was: 1.972 kr..Current price is: 1.058 kr..

Sæt prikken over i’et på din kontorindretning med vores stilfulde og komfortable kontorstol Elche S. Ergonomisk design og lækre materialer kombineret i en smuk lilla farve. Gør arbejdsdagen til en fornøjelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003753568 Kategori:

Forestil dig at sidde i en kontorstol, der ikke kun er en stol, men en portal til effektivitet, komfort og stil. Med Kontorstolen Elche S bali P&C 14S i farven lilla bliver din arbejdsdag forvandlet til en luksuriøs oplevelse.

Denne elegante kontorstol kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet. Den lilla farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert kontorlandskab, og dens struktur af PVC giver den langvarig holdbarhed og stabilitet. Du vil føle dig som en chef, når du sidder i denne stol, uanset om du sidder i et vigtigt møde eller knokler på en deadline.

Med en vægt på kun 11 kg er denne kontorstol let at flytte rundt på, så du kan tilpasse din arbejdsplads efter behov. Hjulene er lavet af slidstærkt gummi, der glider let hen over gulvet, så du kan bevæge dig frit rundt på kontoret uden besvær. Finishen er af høj kvalitet klæde, der både er behageligt at røre ved og let at rengøre.

Certificeret efter UNE EN 1335 standarden, kan du være sikker på, at denne stol opfylder de højeste kvalitetskrav. Sædet er lavet af laminat, der sikrer komfort og støtte hele dagen lang.

Invester i din komfort og produktivitet med Kontorstolen Elche S bali P&C 14S i lilla. Lad denne stol være din trofaste følgesvend gennem lange arbejdsdage, og lad dens elegant design løfte dit arbejdsmiljø til nye højder. Tag plads, slap af og lad din kreativitet og professionalisme flyde frit i denne enestående kontorstol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche S bali P&C 14S Lilla”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.