Tilbud!

Kontorstol P&C P229B10 Blå

Original price was: 1.704 kr..Current price is: 948 kr..

Optimer din arbejdsdag med vores ergonomiske kontorstol i stilfuldt blåt design. Perfekt balance mellem komfort og funktionalitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800089173566 Kategori:

Kontorstol P&C P229B10 Blå er den ultimative løsning til din kontorindretning. Med sit stilfulde design og høje komfortniveau vil denne kontorstol ikke kun være en praktisk arbejdsstol, men også en elegant tilføjelse til dit arbejdsmiljø.

Denne kontorstol er designet med fokus på ergonomi og funktionalitet. Den blå farve giver et friskt pust til dit kontor og skaber en behagelig atmosfære. Med materialer som polyamid, PVC og skum er denne stol holdbar og let at rengøre, hvilket gør den ideel til daglig brug.

Du kan nemt justere højden på stolen, så den passer perfekt til din krop og arbejdsstation. De justerbare armlæn giver ekstra støtte til dine arme og skuldre, hvilket reducerer træthed og øger din produktivitet i løbet af dagen.

Kontorstolen vejer cirka 8 kg, hvilket gør den nem at flytte rundt på, hvis du har brug for at ændre din arbejdsplads. Selvom stolen ikke er certificeret, opfylder den stadig høje kvalitetsstandarder og sikrer, at du får en pålidelig og komfortabel siddestilling.

Investér i din komfort og effektivitet med Kontorstol P&C P229B10 Blå. Lad denne stilfulde og ergonomiske kontorstol forvandle dit workspace og hjælpe dig med at opnå dine arbejdsopgaver med lethed og elegance. Gør dine kolleger misundelige på din smarte og komfortable kontorstol og oplev den ultimative arbejdsoplevelse i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol P&C P229B10 Blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.