Tilbud!

Kontorstol Elche CP Bali P&C LI40B10 Grå

Original price was: 2.116 kr..Current price is: 1.246 kr..

Få arbejdsdage bliver så behagelige som med vores elegante kontorstol Elche. Ergonomisk design og stilfuldt udseende – dit kontor fortjener det bedste.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003783100 Kategori:

Denne stilfulde og ergonomiske kontorstol Elche CP Bali P&C LI40B10 i elegant grå farve er det perfekte valg for enhver kontor- eller arbejdsplads. Med dens justerbare højde kan du nemt tilpasse stolen til din perfekte arbejdsstilling og sikre optimal komfort hele dagen.

Stolen er produceret i EU med fokus på kvalitet og holdbarhed. Den er konstrueret af PVC, hvilket giver den robusthed og stabilitet. De justerbare armlæn tilføjer ekstra støtte til dine arme og skuldre, så du undgår ubehag og træthed selv under lange arbejdsdage.

Med en vægt på cirka 12 kg er stolen let at flytte rundt, og hjulenes materiale sikrer smidig og lydløs bevægelse på forskellige typer gulve.

Tag din arbejdsdag til næste niveau med Kontorstol Elche CP Bali P&C LI40B10 i grå. Lad produktet inspirere dig til at arbejde mere effektivt og komfortabelt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Gør kontoret til et sted, hvor både komfort og stil går hånd i hånd. Investér i din arbejdsplads og oplev forskellen med denne skønne kontorstol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche CP Bali P&C LI40B10 Grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.