Tilbud!

Kontorstol Elche CP P&C 14CP Grøn Pistacie

Original price was: 1.862 kr..Current price is: 1.014 kr..

Få en ergonomisk kontorstol i stilfuldt grønt design, som giver komfort og støtte hele dagen. Perfekt til dig, der værdsætter både funktionalitet og æstetik.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003782931 Kategori:

Den elegante Kontorstol Elche CP P&C 14CP i farven Grøn Pistacie er det perfekte valg til enhver kontorindretning. Med sit stilfulde design og justerbare højde kan du skabe den ultimative arbejdsoplevelse, der kombinerer komfort og funktionalitet.

Lavet i EU med fokus på kvalitet og holdbarhed, vil denne kontorstol være en pålidelig og stilfuld ledsager på din arbejdsdag. Den grønne pistacie-farve tilføjer et friskt pust til din arbejdsplads og skiller sig ud fra de traditionelle sorte kontorstole.

Med en vægt på kun 11 kg er denne stol let at flytte rundt på, mens hjulene af nylon sikrer en jævn og nem bevægelse på forskellige underlag. Du kan tilpasse stolen til din foretrukne siddestilling ved at justere højden, så du kan opretholde en ergonomisk korrekt holdning og undgå rygproblemer.

Giv dit kontor et løft med Kontorstol Elche CP P&C 14CP i Grøn Pistacie – et møbel, der ikke kun er praktisk, men også en smuk tilføjelse til din arbejdsplads. Lad dine kollegaer blive misundelige over din stilfulde og komfortable arbejdsstol, som gør din arbejdsdag lidt sjovere og mere produktiv. Investér i din komfort og stil med denne fantastiske kontorstol, der kombinerer funktionalitet med æstetik på en enestående måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche CP P&C 14CP Grøn Pistacie”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.